حذف اپل ایدی فراموش شده

حذف اپل ایدی فراموش شده

حذف اپل ایدی فراموش شده

 

اگر آیفون ، آی پد یا مکینتاش دارید ، احتمال دارد که شما در یک مقطع حساب اپل ایدی ایجاد کنید. اگر یک iTunes ، App Store یا یک حساب iCloud دارید ، یک اپل ایدی دارید  همچنین ممکن است شما به دنبال ایجاد یک اپل ایدی رفته باشید ، اما پس از مدتی اپل ایدی خود را فراموش کرده اید بنابراین اگر می خواهید یک حساب اپل ایدی را حذف کنید ، چه کاری انجام می دهید؟ ما در این مقاله به شما نشان می کنیم که حذف اپل ایدی فراموش شده امکان پذیر است .

 

نکته قابل توجه قبل از حذف اپل ایدی فراموش شده

 

قبل از اینکه قدمی برای حذف اپل ایدی فراموش شده خود بردارید ، گزینه های مختلف برای حل مشکلات حساب را در زیر بررسی کنید ما امیدوار هستیم یکی از این پیشنهادات مشکل اپل ایدی شما را برطرف کند ، بنابراین نیازی به حذف کلیه موارد نیست شما می خواهید اپل ایدی خود را حذف کنید زیرا نام کاربری یا رمزعبور خود را فراموش کرده اید شاید نگران باشید که رمزعبور دیگر مخفی نیست و می خواهید برای جلوگیری از نقض امنیتی یا سرقت داده ، حساب فعلی اپل ایدی خود را خاموش کنید اولین کاری که باید در این شرایط انجام دهید تنظیم هویت دو عاملی برای کمک به تأمین حساب شما است پس از روشن شدن این امر ، قبل از اینکه به هر کسی اجازه ورود به حساب اپل ایدی خود را بدهید ، اپل نیاز به تأیید یکی از دستگاه های قابل اعتماد اپل شما دارد به این ترتیب اگر شخصی رمز ورود شما را داشته باشد ، نمی تواند بدون داشتن کد شش رقمی و همچنین گذرواژه شما از دستگاه قابل اعتماد به حساب شما دسترسی پیدا کند بعد از تنظیم تأیید هویت دو عاملی ، اپل می تواند به شما در تغییر رمز عبور کمک کند در واقع شما می توانید آن را درست از طریق دستگاه آیفون خود انجام دهید اکنون که گذرواژه اپل ایدی شما ایمن شده است ، امیدوارهستیم که دیگر نیازی به حذف اپل ایدی فراموش شده خود نداشته باشید.

 

نحوه حذف اپل ایدی فراموش شده

 

اپل وب سایت جدید Data and Privacy راه اندازی کرده است که به کاربران امکان می دهد نسخه ای از کلیه داده های مرتبط با حساب های اپل ایدی خود را که این شرکت در سرورهای خود نگهداری می کند ، درخواست کنند همچنین این صفحه با پیروی از دستورالعمل های گام به گام که در زیر بیان شده گزینه هایی برای حذف یا غیرفعال کردن اپل ایدی است در حالی که هر مشتری می تواند یک حساب اپل ایدی را حذف کند ، اپل می گوید توانایی غیرفعال کردن یک حساب اپل ایدی به حساب هایی با مکان های تعیین شده در اتحادیه اروپا ، ایسلند ، لیختن اشتاین ، نروژ و سوئیس محدود شده است بنابراین اپل در نظر دارد گزینه غیرفعال سازی را در سراسر جهان “در ماه های آینده” برطرف کند به خاطر داشته باشید که حذف یک حساب اپل ایدی و هرگونه اطلاعات مرتبط یک اقدام دائمی و برگشت ناپذیر  است بعد از حذف اپل ایدی فراموش شده ، اپل نمی تواند حساب شما را مجدداً فعال کند و هیچ یک از داده های شما را بازیابی نکند و دیگر نمی توانید به هیچ یک از محتوا و خدمات ذکر شده در زیر دسترسی پیدا کنید.

 

  • عکس ها ، فیلم ها ، اسناد و سایر مطالب ذخیره شده در iCloud برای همیشه حذف می شوند
  • دیگر پیام یا تماس ارسال شده به حساب خود از طریق iMessage ، FaceTime یا iCloud Mail دریافت نخواهید شد
  • با حذف اپل ایدی فراموش شده دیگر نمی توانید وارد سیستم شوید یا از سرویس هایی مانند iCloud ، فروشگاه App ، فروشگاه iTunes ، فروشگاه iBooks ، Apple Pay ، iMessage ، FaceTime و یافتن iPhone استفاده کنید.
  • در صورت وجود هر گونه لغو برنامه ذخیره سازی iCloud شما برنامه ریزی می کند
  • هرگونه قرار ملاقات و موارد پشتیبانی اپل باقیمانده است اما برنامه های AppleCare که شما خریداری کرده اید معتبر است

 

محتوا بدون مدیریت حقوق دیجیتال ، مانند خرید موسیقی iTunes ، با حذف یا غیرفعال کردن حساب شما به طور عادی کار می کند با این حال محتوای بدون DRM ذخیره شده در کتابخانه موسیقی iCloud در دسترس یا قابل پخش نیست اگر در حال حاضر قصد استفاده از اپل ایدی خود را ندارید ، یا اپل ایدی خودرا فراموش کرده اید ،  اپل توصیه می کند به طور موقت به جای حذف آن ، حساب خود را غیرفعال کنید با شناسه اپل و تهیه کد دسترسی منحصر به فرد دریافت شده در هنگام غیرفعال سازی ، می توانید شناسه های اپل را دوباره فعال کنید همچنین اپل توصیه می کند قبل از درخواست حذف یا غیرفعال کردن حساب خود ، مراحل زیر را انجام دهید:

 

  1. از داده هایی که در iCloud ذخیره می کنید ، از جمله محتویات برنامه های اپل یا شخص ثالث که داده ها را با استفاده از iCloud ذخیره می کنند ، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید
  2. هر نوع خرید رایگان DRM ، آهنگ های بازی iTunes را که نسخه آنها را ندارید و سایر موسیقی و رسانه های دیگر بارگیری کنید
  3. همه اشتراک های فعال را مرور کنید ، زیرا همه اشتراک های باقی مانده در پایان چرخه صورتحساب آنها حتی در هنگام غیرفعال کردن لغو می شود
  4. از هر گونه اطلاعات مربوط به اپل را که در حال حاضر به آن نیاز دارید یا انتظار دارید نیاز داشته باشید را ذخیره کنید
  5. برای جلوگیری از بروز مشکل در برنامه هایی که از حساب اپل ایدی یا iCloud شما استفاده می کنند ، از همه دستگاه های خود خارج شوید اگر حساب کاربری شما حذف شد ، نمی توانید از iCloud خارج شوید یا یافتن قفل فعال سازی ایفون را در دستگاه های خود خاموش کنید اگر از سیستم خارج شوید ، ممکن است نتوانید از دستگاه خود در حذف حساب استفاده کنید.

 

  • مراحل حذف اپل ایدی فراموش شده

  

  1. مرورگر وب را در Mac ، PC یا iPad خود باز کنید و به apple.com بروید این گزینه در آیفون موجود نیست.
  2. ایمیل و رمز عبور اپل ایدی خود را وارد کنید در صورت سؤال به هرگونه سؤال امنیتی پاسخ دهید یا تأیید هویت دو عاملی را در دستگاه دیگر مجاز کنید.
  3. در صفحه اپل ایدی و حریم خصوصی ، گزینه ادامه را انتخاب کنید.
  4. در زیر حذف حساب کاربری خود ، گزینه Get Started را انتخاب کنید.
  5. دلیل حذف حساب خود را از فهرست منوی کشویی ، مانند ” prefer not to say ” را انتخاب کنید و سپس گزینه ادامه را بزنید.
  6. قبل از حذف حساب کاربری ، لیست چک لیست های مهم را مرور کنید و سپس ادامه را انتخاب کنید.شرایط و ضوابط حذف را مرور کنید ، کادر خوانده شده و توافق را بررسی کنید و ادامه را انتخاب کنید.
  7. نحوه دریافت به روزرسانی های وضعیت حساب را انتخاب کنید : ایمیلی که برای ایجاد اپل ایدی ، یک آدرس ایمیل متفاوت یا از طریق تلفن استفاده می شود. سپس ادامه را انتخاب کنید.
  8.  کد دسترسی منحصر به فرد را که برای تماس با پشتیبانی اپل در مورد درخواست شما لازم است چاپ کنید ، بارگیری کنید یا بنویسید ، از جمله اگر می خواهید در مورد حذف حساب برای مدت کوتاهی پس از ارسال درخواست ، نظر خود را تغییر دهید سپس ادامه را انتخاب کنید
  9. کد تأیید را وارد کنید تا تأیید کنید که آن را دریافت کرده اید سپس ادامه را انتخاب کنید.
  10. یک بار دیگر لیست جزئیات مهم را مرور کنید و Delete Account را انتخاب کنید.
  11. اپل تأیید خواهد کرد که در تلاش است تا حساب شما را در وب سایت و ایمیل ارسال کند اپل می گوید این روند ممکن است تا هفت روز طول بکشد هنگام تأیید صحت ، حساب شما فعال خواهد ماند.
  12. به یاد داشته باشید که قبل از حذف اپل ایدی فراموش شده در تمام دستگاه ها و مرورگرهای وب خارج شوید.

 

     مراحل غیرفعال کردن حساب اپل ایدی شما 

 

  1.  مرورگر وب را در Mac ، PC یا iPad خود باز کنید و به privacy.apple.com بروید این گزینه در آیفون موجود نیست.
  2.   ایمیل و رمز عبور اپل ایدی خود را وارد کنید در صورت سؤال به هرگونه سؤال امنیتی پاسخ دهید یا تأیید هویت دو عامل را در دستگاه دیگر مجاز کنید
  3. در صفحه Deactivate Your Account ، روی ادامه کلیک کنید.
  4. تحت غیرفعال کردن حساب خود ، گزینه شروع را انتخاب کنید.
  5. دلیل غیرفعال کردن حساب خود را از فهرست منوی کشویی ، مانند ” prefer not to say ” را انتخاب کنید و ادامه را انتخاب کنید.
  6. قبل از غیرفعال کردن حساب خود ، لیست چک موارد مهم را بدانید و ادامه را انتخاب کنید.
  7. شرایط و شرایط غیرفعال سازی را مرور کنید وکادر خوانده شده و توافق را بررسی کنید و ادامه را انتخاب کنید.
  8.  نحوه دریافت به روزرسانی های وضعیت حساب را انتخاب کنید: ایمیلی که برای ایجاد اپل ایدی ، یک آدرس ایمیل متفاوت یا از طریق تلفن استفاده می شود. سپس ادامه را انتخاب کنید.
  9. کد دسترسی منحصر به فرد را که برای تماس با پشتیبانی اپل در مورد درخواست شما لازم است ، چاپ کنید ، بارگیری کنید یا بنویسید ، از جمله در صورت تمایل برای فعال کردن مجدد حساب خود در هر زمان. سپس ادامه را انتخاب کنید.
  10. کد تأیید را وارد کنید تا تأیید کنید که آن را دریافت کرده اید. سپس ادامه را انتخاب کنید.
  11. یک بار دیگر جزئیات مهم را مرور کنید و Deactivate Account را انتخاب کنید.
  12. اپل تأیید خواهد کرد که در حال غیرفعال کردن حساب شما در وب سایت و یک ایمیل است. اپل می گوید این روند ممکن است تا هفت روز طول بکشد هنگام تأیید صحت ، حساب شما فعال خواهد ماند.
  13. به یاد داشته باشید که قبل از غیرفعال کردن حساب ، از اپل ایدی در همه دستگاه ها و مرورگرهای وب خارج شوید.
  14. این گزینه های جدید الزامات مقررات جدید حمایت از داده های عمومی قابل اجرا است ، ، اما اپل در نظر دارد آنها را در سراسر جهان در دسترس قرار دهد برای مدت کوتاهی اگر می توانید نظر خود را در مورد حذف اپل ایدی فراموش شده خود تغییر دهید ، می توانید یک کد دستیابی منحصر به فرد تهیه شده توسط اپل در طول حذف را وارد کنید هنگامی که حساب شما به صورت غیرقابل برگشت حذف شده است ، اپل به شما اطلاع می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *